Menu

Fynboerne

1888-01-14

Modtager

Johannes Larsen

Dokumentindhold

Johannes Larsens brødre passer godt på hans fugle. Johannes Larsen skal gå til Zahrtmann og høre hans mening om billederne.

Transskription

Kjerteminde den 14/1 88

Kjære Johannes!
Endelig kom Brevet, Tak [papir mangler] Buret dine Brødre bleve [meget] glade og er meget tro til at passe Fuglene og Graagaasen som alle befinder sig vel, Luften blev ikke god paa Værelset og lukke op – kunde jeg jo ikke saa fandt jeg paa at lukke Kakkelovnslaagen op og nu er der helt behageligt
Fader er i Odense idag og vi vente ham hvert Øjeblik – her kom imorges Brev fra Rigmor Viborg hun er nu [provstinde] Sorterup – er det [ikke] en stor Glæde, han er en meget rar Mand.
Din Trøje kom igaar [nu] skal jeg sende den med flere Smaating her glemte [papir mangler] jeg gik længe og [undrede] [papir mangler] at der ingen Brev kom [papir mangler] før Georg saa oplyste [papir mangler] at du ikke skrev for[papir mangler] kom Frimærker, - her er en Deel og fortæl os saa endelig hvad Zartmann sagde om dine Arbejder – og har Du ikke været der saa gaa min egen Ven for din Faders Skyld.
God Fornøjelse og fortæl os endelig rigtig meget er Plesner kommen hils Mollerup og sig det glæder mig jeg har [papir mangler] han er raskere [papir mangler] hils – Oppermann og de andre der kjender os hjemme hos dig illigemaade hvad siger du om det [papir mangler]relse
Farvel Kl er [papir mangler] jeg skal skrive [papir mangler]re naar jeg sender Trøjen
Din trofaste Moder

Fakta

PDF
Brev

dansk

Dato i brev

Kerteminde
København
  • Odense

Det Kongelige Bibliotek

Indleveret til Det Kongelige Bibliotek af Larsen-familien