Menu

Fynboerne

1904-08-07

Afsender

Fritz Syberg

Modtager

Anna Syberg

Dokumentindhold

Fritz Syberg skriver til Anna, at han er kommet i gang på ny. Han er kommet i tanke om, at der skal en lås på brønddækket, så ikke børnene falder i.

Transskription

Kære Høns! Alt går vel, jeg er nu kommen i Gang paå ny. Det er godt at I morer Jer med Ungerne jeg er godt tilfreds [papiret mangler] nøjes med Tuk [papiret mangler] Tid; Det blev noget a[papiret mangler] gende at lave Mad [papiret mangler] den sylte og hver Dag [papiret mangler] hos Postens. Der er en Ting Jeg er kommen i Tanke om hende: der er ingen Lås for Brønddækket, nu de er så mange er det ikke godt at vide hvad de kunde finde på, se at få den låset, at Pølsepinden ikke skulde falde deri, jeg længes for Tiden mest efter ham af Ungerne. Kys dem. Din Fritz.

Kan Du ikke sende mig nogle kartofler og Grøntsager (Persille). Ikke for stor en Portion da det visner herude.

Fakta

PDF
Brev

Dateringen "6-8-1904" er anført med blyant på brevet. Det drejer sig formentlig om en fejllæsning af poststemplet på korrespondancekortet. Frimærket er revet af, så der er kun et poststempel fra Kerteminde, som er fra 8.8.1904 - formentlig den dag, brevet er modtaget af Anna. Det er sandsynligvis skrevet den 7.8.

"Tuk" er Fritz og Annas ældste søn, Hans Syberg, og "pølsepinden" er sønnen Lars Jacob Syberg, også kaldet "Sakker".

Frimærket er afrevet.

Kerteminde

Poststemplet Kjerteminde 8.8.04

Adresseret til
Fru Anna Syberg
Kjerteminde

Hans Syberg
Lars Syberg

Faaborg Museum, Fritz og Anna Sybergs arkiv, breve fra Fritz til Anna 1893-1904