Menu

Fynboerne

1906-09-28

Afsender

Alhed Larsen

Modtager

Johannes Larsen

Dokumentindhold

Alhed Larsen har været til nogle behandlinger i Odense.
Adolf Larsen (Agraren) og Møller har skudt harer.
Johannes Larsen er ude at rejse.

Transskription

Kæreste Lavsi!
Det bliver kun et lille Par Ord Du faar, Junge sagde nu for lidt siden, at Tante paa Langeland fylder 60 i Morgen, saa skrev jeg 3 Sider til hende, men det gik fra Dig. Vi har det godt, Ungerne og jeg har spist Grød sammen i Spisestuen i Aften. Jeg kom først fra Odense med 2 Toget i Dag, han behandlede mig baade lidt i Gaar og til Morgen, saa gaar det til jeg kommer fra Sverige [ordet overstreget] Malmø.
Murerne har arbejdet paa Taget hele Dagen i Dagen ["en" overstreget]. Agraren skød en Hare paa 8 Pund i Dag, Møller 2 men det [indsats over linjen: Møllers] var langt borte, jeg husker ikke hvor. Det er Junges Fødselsdag i Morgen, jeg haaber vi bliver bedt derover. Jeg var lidt derovre i Eftermiddag. Hvor det stormer i dag, bare I maa faa godt Vejr, i det hele taget en god Rejse, du saa saa sød ud, da Du stod og vinkede i Toget i Gaar. Nu længes jeg efter at høre fra Dig om I er rejst i Dag eller hvordan. Nu skal Amanda da af Sted. Jeg gaar i seng. Ungerne ligger og raaber paa mig derinde. Mange kærlige Hilsner Din A.

Fredag d. 28nde Sept. 06.

Hils Lud! og Lina med Familie

Fakta

PDF
Brev

Da

Dateringen fremgår af brevet

Det er uvist, om Johannes er på vej til Sverige. Alhed sender hilsen til Lud(vig Brandstrup) i København og til Lina, som vistnok boede nær Larsen-familiens ejendom Båxhult i Småland.

  • Malmö
  • Langeland
  • Odense

Det Kongelige Bibliotek

Indleveret til Det Kongelige Bibliotek af Larsen-familien