Menu

Fynboerne

1906

Afsender

Alhed Larsen

Modtager

Johannes Larsen

Dokumentindhold

Radeerforeningen har holdt møde, men de købte ikke af Johannes Larsen. Skovgaard bryder sig ikke om Larsens raderinger. Radeerforeningen har fået ny formand. Larsen må søge Raben-Leventzaus Legat.

Transskription

Kæreste Lavsi!
Du har vel faaet Meddelelse om, at Raderforeningen havde Møde i Lørdags, og at de ikke tog af Dine. Jeg var ude hos Skovgaard i Formiddags, han syntes ikke saa forfærdelig godt om Dine Raderinger navnlig ikke den sidste, men han var ked af at Træsnittet ikke var naat at komme. Nu købte de ikke noget før henad Foraaret, men han vilde alligevel raade Dig til at sende det ind saasnart det var færdigt. Jeg [ordet overstreget] Der er kommen en ny Formand Landinspektør Bentzon, en flink Mand sagde Skovgaard. Det er nok Søn af vores Fru B. i Florens. Det er jo lidt skidt, men forhaabentlig kan vi klare os hen til Foraaret. Nu blive vi vel alligevel nødt til Sus, i alt Fald med 10; Raben Levetzau maa vi endelig prøve, Schous vidste at flere havde faaet 2 Aar i Træk. Naa nu ses vi i Morgen Aften, saa jeg vil ikke skrive mere. Jeg glæder mig meget til at komme hjem. Hilsner og Kys fra [ordet overstreget] til jer begge fra Din Alhed.
Tirsdag
altsaa kommer vi Onsdag med 6 Toget.

Fakta

PDF
Brev

Da

Brevet er bortset fra ordet "Tirsdag" udateret. Det er muligvis skrevet i 1906, for Alhed Larsen opfordrer til, at Johannes søger Raben-Levetzaus Legat, for "Schous vidste at flere havde faaet 2 Aar i Træk", og Larsen fik det i 1905.

Alhed Larsen er tilsyneladende i København (hun besøger J. Skovgaard) med en af drengene.

Det Kongelige Bibliotek

Nej

Indleveret til det Kongelige Bibliotek af Larsen-familien