Menu

Fynboerne

April 1914

Afsender

Alhed Larsen

Modtager

Johannes Larsen

Dokumentindhold

Alhed Larsen undersøger, hvornår der skal sendes billeder til den Baltiske udstilling. Hun har sendt en pakke tøj til Johannes Larsen.
Plænerne er blevet slået to gange.

Transskription

Kæreste Larsi! – Det er et farlig Besvær med den baltiske. Dette bliver kun et Par Ord, da jeg ogsaa har skreven til Rohde og skal skrive til Schou for at spørge igen hvornaar de skal sendes ti [de to bogstaver overstreget] og hvortil saa skal jeg telefonere det til Dig. Men lad endelig strax lave en Kasse. – Blendrammerne har Madsen lovet at lave hurtigt. – Farven kunde først sendes fra Odense i Morgen tidlig. – Dette er skreven strax efter at jeg har telefoneret med Dig. Det Du ikke kunde forstaa var at jeg i Aften har sendt en Pakke Tøj til Dig; for hvis Du skal lade den hente. – Hør det er da vist Meningen at Du skal sende Anmeldelsen til Schou, mon ikke? i M. for til Kontoret, for det er jo mulig at de forandre paa den. -–Vi har det alle godt. Plænerne blev jo lidt lyse fordi de var bleven for lange, han har slaaet dem to Gange. –
1000 Hilsner fra os alle tre
Din A.

Fakta

PDF
Brev

Da

Brevet er udateret. Den Baltiske udstilling, som omtales, blev åbnet 5. maj 1914. Græsplænerne er desuden blevet slået to gange, så brevet må være skrevet april 1914.

Den Baltiske Udstilling åbnede 5. maj 1914 og skulle efter planen have været til 30. september, men den sluttede reelt, da 1. verdenskrig brød ud i august.

Det Kongelige Bibliotek

Indleveret til Det Kongelige Bibliotek af Larsen-familien