Menu

Fynboerne

1919-10-08

Afsender

Johannes Larsen

Modtager

Alhed Larsen

Dokumentindhold

Johannes Larsen er optaget af håndværkerne og har desuden en masse ærinder i byen, som han ikke har nået. Han får middagsgæster.

Transskription

Kjerteminde 8 October 1919.

Kæreste Alhed.
Tak for Brevet, Du Gaar kun et lille Par Ord i Dag. Jeg har været optaget af Haandværkerne lige fra jeg stod op og til for et Øjeblik siden og om en Snes Min kommer Uttenreiter og Mex's og spiser til Aften her. Jeg skal hilse fra Harald og Dr. Hviid, som ogsaa var med i Aftes, vi fik Aal før Agerhønsene. Der er lavet en Masse i Dag en hel Del begynder jo nu at blive færdigt, saa jeg maa jo passe vældigt paa med jeg lavede i Middags en Liste paa 10 Steder jeg skulde omkring i Byen i Aften, Kirst, Sadelmageren o.s.v., men kom altsaa ingen af Stederne. Jeg har sagt om Blommerne, Frida har ogsaa syltet Hyldebær og faaet Brombær. Mange kærlige Hilsner jeg skal ogsaa hilse fra Agraren der staar her.
Din
Johannes Larsen.

Fakta

PDF
Brev

Da

Datoen fremgår af brevet.

Larsen-familiens hus på Møllebakken blev bygget om i september og oktober 1919. Alhed Larsen opholdt sig imens i Birkerød, så hun var nær sine børn, der var elever på Birkerød Kostskole. Hun var desuden syg med en byld i halsen.

Kerteminde

Det Kongelige Bibliotek

Brevet er afleveret på Det kongelige Bibliotek af Larsen-familien.