Menu

Fynboerne

1920-06-20

Afsender

Johannes Larsen

Modtager

Alhed Larsen

Dokumentindhold

Johannes Larsen har malet på det billede, som han malede efter det, han havde med hjem fra Fiilsø. Han har også haft besøg af Trautner, der er flyttet til Kerteminde.
JL er bekymret over sønnen Andreas, kaldet Puf. Han beskriver endvidere tilstanden hvad angår bla. oksetunger og bjørnekløer i haven.

Transskription

Kjerteminde 20 Juni 1920

Kæreste Alhed!
Vi har faaet en dejlig Regn, det regnede det meste af Dagen i Gaar, hele Natten og hele Frmdg. i Dag. Jeg har malet i Dag paa det jeg lavede efter det jeg havde med fra Fiilsø, og haaber at faa det færdigt i Mrg. Trautner har været her i Dag, de er flyttet herned. Indlagte 2 Breve kom til Dig i Gaar. Pufs blev jeg lidt ked af, men jeg haaber da at vil komme til at se lidt mindre sort ud i Virkeligheden. De to Bjørnekloer er sprunget ud og Riddersporerne springer rask ud, desværre er vist det kønneste gaaet af dem naar vi kommer igen. Der er falden et Par af de Oxetunger, jeg ikke fik bundet op, men jeg kan nok stille dem op igen. Mange kærlige Hilsner. Hils dem allesammen. Hvis du skriver strax kan jeg naa at faa det. Ellers maa du ringe en Gang, jeg er meget spændt paa hvordan det gaar.
Din
Johannes Larsen.

Fakta

PDF
Brev

Da

Datoen fremgår af brevet

De omtalte, indlagte breve findes ikke sammen med Johannes Larsens brev på Det Kongelige Bibliotek.

Kerteminde

Det Kongelige Bibliotek

Brevet er indleveret på Det kongelige Bibliotek af Larsen-familien.