Menu

Fynboerne

1920-10-14

Afsender

Alhed Larsen

Modtager

Andreas Larsen

Dokumentindhold

Det er dejligt, at Andreas Larsen er begyndt at male. Johan Larsen er inviteret til jagt af Vilhelm Larsen (Klax). Alhed kommer hjem tirsdag. Hun har besøgt Marie Schou/Syberg og spillet tennis samt besøgt Tutein, hvis lille hund var sød.

Transskription

[På kuvertens forside:]
Hr. Andreas Larsen
Møllebakken
Kerteminde

[I brevet:]

Kære søde Gamle!
Tak for Dit Brev i Dag, hvor er jeg glad over at Du er begyndt at male, jeg havde netop tænkt mig det i det gode Vejr. Lysse faar ganske rigtig 8 Dages Somm [”Somm” overstreget] Ferie, men Onkel Klax har inviteret ham til Jagt, saa han rejser derned et Par Dage først. Jeg kan faa en Time hos Bertram Mandag, saa tager jeg den med og kommer Tirsdag. – Jeg har været ude hos Marie Syberg, Buf og Hans var der, Buf er ved at lave Kalesche til Bilen. Vi har spillet en Del Tennis herovre og er gaaet en Del frem. Vi har ogsaa haft et dejligt Vejr herinde, men i Dag ser det ud som Solen ikke kan komme igennem Taagen – Vi var hos Tuteins forleden Aften, Lysse, Meme, Putte og jeg, det var meget morsomt. Den lille Hund er voxet meget og var forfærdelig sød. – Jeg glæder mig til at se Dig, Blomsterne og det hele.
1000 Hilsener min søde gamle Ven fra Din Mor.

Torsdag Hils Frida og Valborg mange Gange, Duerne var Ug

Fakta

PDF
Brev

Da

Dateringen fremgår af poststemplet

Johannes Larsen var, da brevet blev skrevet, hos sin bror Vilhelm på skovriddergården Rørdam. Alhed og Johan Larsen var sammen i København, og Andreas - som det fremgår - hjemme i Kerteminde.

  • Wedellsborg, Tybrindvej 2, Middelfart

Kerteminde Egns- og Byhistoriske Arkiv