Menu

Fynboerne

1922-02-25

Modtager

Christine Swane

Dokumentindhold

Christine Swane har sendt en pakke, som Lasse er meget glad for. Der spørges til, hvordan det går med udstillingen og om Christine har fået solgt noget. Sigurd Swane foreslår, at Christine prøver at sælge sine glas fra Kunstboden.

Transskription

Kære Ugle.
Lasse var meget glad for Pakken han glæder sig meget til at slå Katten af Tønden i Morgen, bare nu Vejret må blive godt.
Apelsiner tør vi ikke give ham, så de blev puttet med ned i Tønden og det var jo dog altid noget for Lasse at give et sådant Bidrag – selv om det ikke var ment sådan. Han havde næppe fået dem pakket ud, før han gik ind til Marie med en og sagde, den skal du have. Han er helt rask nu og har fået godt Huld på sig igen. Øksen, han skriver om, haster det ikke med, jeg er ved at lave en til ham og så er den jo i og for sig overflødig, hvis der ikke engang netop er en Lejlighed.
Var der ingen Anmeldere, der skrev noget om dine Glas og andre industrielle Ting? Kan du ikke sælge noget fra Kunstboden i Hyskenstræde? Hvor hang dine billeder på Udstillingen
Var der nogen der sagde noget pænt til dig om dem?
Venlig Hilsen til dig og de andre også Agnete hilser.
Sigurd.

Kære Mor.
Jeg blev meget glad for de Ting du sente mig ogsaa Malerkassen er god og Lærredet er jeg ogsaa glad for det. Vil du ogsaa hilse Tante Dis og Nus og sige Tak fra mig til baade Tante Dis og Nus.
Hils dem alle sammen.
Hilsener til dig selv.
Din Lasse

Omtalte genstande

Der omtales nogle glas lavet Christine Swane.

Fakta

PDF
Brev

Da

Det er fastelavn i morgen. Christine Swane havde en udstilling i Den Frie i februar 1922 sammen med Alhed Larsen og Asta Krohn.

Lars Swane boede hos sin far i næsten to år, indtil maj 1923, fordi hans mor, Christine Swane, havde en depression.

København

Kerteminde Egns- og Byhistoriske Museum