Menu

Fynboerne

1924-02-11

Modtager

Louise Brønsted

Dokumentindhold

Alhed Marie Brønsted har meget travlt, da Alhed Larsen er kommet hjem igen - meget skal ordnes, og de har mange gæster. Hun hygger sig meget med at hjælpe Andreas Larsen med at trykke træsnit. De skal også en tur i biografen senere på ugen. I går var Carl Møller på besøg til en aften med kortspil. Dagens menu var edderfugle.

Transskription

[11-2-24]

Mandag Nat Kl. 12
Kære Muk!
Jeg skylder dig vidst snart et langt Brev, men det bliver kun et Par Ord i Aften, da jeg er smadder søvnig og ikke har sovet ud endnu de sidste Par Nætter.
Vi havde meget travlt i den sidste Tid Tante Be var hjemme. el bl.a med Fremmede hver Aften. Og jeg har forskellige Hverv at udføre i de i de første Par Dage. (gøre i Stand i Tante Be’s lille Stue og i Sovekammeret – betale Regninger o.l.)
I Aften (lige til nu) hjælper jeg Puf med at trykke Træsnit - Jeg lavede 20 Tryk. Vi sad ovre i Værkstedet og havde det riktig hyggeligt – Grammofonen spillede og vi drak The, spiste Chokolade og røg Cigaretter.
I Aftes var Carl Møller heroppe og vi (Lysse Mareje [ulæseligt] og jeg) spillede ”Sk[ulæseligt]sel” hele Aftenen. Det var et sjovt Tilfælde at jeg slet ikke kom til at spille med Mareje da man skifter Makker ved hvert Spil og vi spillede nok 30-40 tyve Stykker.
Vi fik Edderfugle til Aften og det var min Hensigt at stoppe dine Støvler ud med Benene til Miko, men Peder–Hund spiste dem alle.
Næste Gang jeg skriver skal jeg sende de Ord til Bes.

Tusind Hilsner til jer alle Miko ink.
Lomme.

P.S.
Nu tog jeg Bad (varmt) og kravlede i Seng, men hoppede op igen for at fortælle at paa Torsdag skal Puf og jeg ned at se Prins Vilhelm Filmen . Det glæder jeg mig meget til.
L.

Fakta

PDF
Brev

Da

En anden person end Alhed Marie Brønsted har skrevet dato på brevet.

Miko er familen Brønsteds hund.

Kerteminde
  • Møllebakken 14, 5300 Kerteminde, Danmark

Kopier findes på Johannes Larsen Museet.

Nej.

Kopier af brevene givet til Johannes Larsen Museet.