Menu

Fynboerne

1901

Afsender

Alhed Larsen

Modtager

Johannes Larsen

Dokumentindhold

Johannes Larsen hænger udstilling op. Hans mor har været længe hos Alhed. Puf er forkølet. Uglen maler. Anders graver kælder. Johannes Larsen må skrive, hvornår han kommer hjem.

Transskription

[noget af papiret mangler]rsi!
[noget af papiret mangler]rer jeg i Grun-[noget af papiret mangler] Jeg venter [noget af papiret mangler] et lille Par [noget af papiret mangler]er Gang her [noget af papiret mangler]en ind ser jeg først paa deres Hænder om de ikke skulde have et lille Brev med, - men nej. Men Du har naturligvis forfærdelig travlt med Ophængningen. I Morgen er det jo altsaa For[noget af papiret mangler]sering og [noget af papiret mangler] ældre ko[noget af papiret mangler] Du vel ved [noget af papiret mangler] Skovgaard, [noget af papiret mangler] de den [noget af papiret mangler] meget sku[noget af papiret mangler] ikke at [noget af papiret mangler] var nok [noget af papiret mangler] Kastrup. - [noget af papiret mangler] forkølet i Dag, ellers har de haft en udmærket Rejse; Din Moder har været en lang Tid herovre, jeg er forfærdelig glad ved at have [noget af papiret mangler]me igen, [noget af papiret mangler] og saa forladt [noget af papiret mangler] smaa for-[noget af papiret mangler]. Den lille [noget af papiret mangler] til at være [noget af papiret mangler] sin Forkø-[noget af papiret mangler] stadig utro-[noget af papiret mangler] og rolig. – Puf er meget forkølet, men livlig og har en brillant Appetit, saa det er altsaa kun en ganske almindelig Forkølelse. Uglen maler i Dag [noget af papiret mangler] da ikke [noget af papiret mangler] fra hende [noget af papiret mangler] ret et m[noget af papiret mangler] Vejr at se [noget af papiret mangler] nok en [noget af papiret mangler] jeg har ik[noget af papiret mangler] da jeg er fo[noget af papiret mangler] er kørt [noget af papiret mangler] Du rejste, Anders graver Kælder. - - Dis skal til Byen, saa jeg maa slutte. Hils Berta og sig, jeg har længe haft et Brev i Gang, nu kommer det snart, Du ser hende nok i Morgen hils ogsaa Lud. Og Schous. Dine Fugle [har] det godt, ligesaa Tj[alfe] [noget af papiret mangler] hver Dag [noget af papiret mangler] faaet Mad [noget af papiret mangler] efter Dig. Skr[ivsnar]t, hvornaar Du [noget af papiret mangler] Hav det rigtig [noget af papiret mangler] kærlige Hilsner [noget af papiret mangler] Alhed.

Tors[noget af papiret mangler]

[noget af papiret mangler] Brev er sandfærdig, det var et stolt Syn at se ham sidde ved Siden af lille Bob og ælte i den med en meget interesseret Mine. -

Fakta

PDF
Brev

Da

Udateret. Formodentlig 1901 (eller 1900). Puf er født (det blev han 1899). Johannes Larsen er i København, og Skovgaard nævnes - ham arbejdede han for fra januar 1899. Der graves kælder, og det kan være til Alhed og Johannes Larsens villa på Møllebakken i Kerteminde.

Dis (Ingeborg Astrid Warberg) er i huset hos Alhed og Johannes Larsen.

  • Kastrup

Det Kongelige Bibliotek

Indleveret til Det Kongelige Bibliotek af Larsen-familien