Menu

Fynboerne

1906-10-21

Afsender

Alhed Larsen

Modtager

Johannes Larsen

Dokumentindhold

Alhed Larsen er bekymret for Johannes Larsen, som hun ikke har hørt fra. Hun håber, at han holder Peter Sus til ilden.
Barnet er endnu ikke født, og det er regnvejr og kedeligt.

Transskription

Søndag

Kæreste Lausi!
Jeg er meget ked af ikke at have hørt fra Dig hverken i dag eller i Gaar, jeg kan ikke lade være at blive urolig, men paa den anden Side kan jeg ikke rigtig forestille mig, at Du ikke skulde skrive, hvis der var noget i Vejen. Nu haaber jeg paa i Morgen tidlig. – Hør sig mig, holder Du Sus til Ilden. Det har jeg tænkt paa flere Gange, - at han nu ikke kniber ud eller haler det altfor længe ud! Svar mig herpaa. – Du hører vel stadig ikke fra Fremtiden?
- Ingen Unge endnu det er rædsom kedeligt. Nu har vi udsat Amandas Rejse til Fredag d. 26 fra Kerteminde, Ankomst hertil Søndag Form. d. 28nde sig hende det. – Det har øset ned i Dag, et rigtig kedeligt Søndagsvejr, og saa har det jo heller ikke pyntet paa Situationen at jeg har gaaet og været urolig, fordi jeg ingen Brev har faaet. - - Dette Brev skulde Du faa i Morgen med 6.24, Alfred lægger det i Skibet, der gaar Kl. 9 i Morgen Form. – Hvordan har dog de søde smaa det? bare vi var naaet i Morgen tidlig og jeg havde faaet et godt Brev.
Mange Hilsner til jer alle
Din A.

Fakta

PDF
Brev

Da

Brevet er kun forsynet med dateringen "Søndag". Det er skrevet i oktober 1906 og formodentlig 21. Alhed Larsen er i Malmø hos sin søster, Astrid Ingeborg, som venter barn nr. to. Han blev født 25. eller 26. oktober.

Alhed Larsen er i Malmø hos søsteren, Astrid Ingeborg, i Malmø, da denne er højgravid med barn nr. to.

Malmø

Det Kongelige Bibliotek

Indleveret til det Kongelige Bibliotek af Larsen-familien