Menu

Fynboerne

u.å.februar 1909

Dokumentindhold

Vilhelmine Larsen er glad over børnenes besøg og venter på at Vilhelm Larsen sender penge til hende. Jeppe Andreas Larsen er blevet opereret. Omtale af nogle billeder.

Transskription

Benediktsgade 3

Kjære Pigebørn!

Endnu i dag føler jeg Glæden over at have seet Eder; men saa kommer Tankerne hvordan har de det nu? Marie du er da gaaet til Doktor Hvid med din Haand; og du Uglen hvordan har du det dog blot I dog maa blive raske og hvordan har lille Puf det. I maa endelig skrive mig til her er ingen Penge kommen fra Vilhelm men jeg vil da vente endnu i Morgen og den næste Dag, for han kan jo være ude; men saa maa jeg jo igjen plage Johannes sig ham saa mange Tak for Brevet jeg har læst det flere Gange jo mit Hjerte krymper sig; men jeg sætter min Lid til ham der kan hjælpe det har han vist saa ofte. I maa endelig skrive til mig igjen.
Vi kom dog i Seng Kl. 10 Nils Andersen kom straks hjem og var meget kjed af at der var igjen kommet Larsner og han var ikke hjemme. I kom vel dog tidsnok?
Faer var helt vel i dag Nils Andersen var omme at besøge ham og da havde han et Papir med for at faa Raad hos Faer om et Rentespørgsmaal og Renteregning og det var fornøjeligt at se hvor klart og let det faldt ham at give de Svar. Lægerne var paa Stuen saa vi maatte vente lidt paa Gangen Faer blev ikke forbunden Overlægen sagde blot Saaret vædsker vel ikke Hr Larsen? Nej, og Befindendet er vel godt? Ja saa rørte de ham ikke jeg beder daglig at det snart maa lykkes at faa ham op – i Morgentidlig ligger en ung 17 Aars i den sidste Seng det sagde Tornfeldt i aften.
Her er saa Billederne, Faer kan bedst lide det alvorlige. I skal lade Lysse vælge hvilket han vil have; men I maa godt give ham det nu eller I vil vente til den 27. Farvel hils Alle saa kjærlig Moer

Omtalte genstande

Fakta

PDF
Brev

Da

Jeppe Andreas Larsen er indlagt i begyndelsen af 1909. Lysses fødselsdag (27.2) er nævnt.

Det er uvist, hvem Tornfeldt er.
De omtalte billeder er muligvis skitser til Johannes Larsens billede af I.A. Larsen i sygesengen.

Odense

Benediktsgade 3

Kerteminde

Kerteminde Egns- og Byhistoriske Arkiv