Menu

Fynboerne

1909-06-08

Afsender

Johannes Larsen

Modtager

Alhed Larsen

Dokumentindhold

Karl Isakson er syg med feber og hovedpine.
Johannes Larsen sender fuldmagt og kvittering og beder Alhed betale Schou og Viggo Madsen, som han skylder for Isaksons lotteri. Larsen beder også Alhed få Lunn (eller Lum?) til at "pirke ved Ministeriet".

Transskription

Kjerteminde 8 Juni 1909.

Kæreste Alhed!
Tak for Brevet. Vi har det godt allesammen, undtagen Isakson der lagde sig til Sengs i Gaar Eftermdg af Forkølelse og Hovedpine. Han havde nogen Feber i Gaar Aftes 38,5 Gr, jeg gav ham nogle Kininpiller. Gamle Holm var her til Aften, senere fik vi Romtoddy og gik op til Isakson og gav ham en med, i Dag har han det bedre ingen Feber men lidt Hovedpine jeg tænker han kan komme op i Mrg. Hermed Fuldmagt og Kvittering) x. Jeg tror Schous skal have 110 Kr. giv dem med det samme 20 Kr. til Viggo Madsen, som jeg skylder til Isaksons Lotteri. Spørg hvornaar det trækkes. Jeg har talt med Steen om Kommoden han lovede at hente den. Hils Christine og Din Moder. Hilsen og Kys fra Børnene og
Din

x En af dem er vel nok.

P.S. Jeg er nede hos Dahlerup. Kan Du faa fat i Lunn [Lum?] og faa ham til at pirke ved Ministeriet, der er endnu ikke kommet noget.
JL.

Fakta

PDF
Brev

Da

Dateringen fremgår af brevet

Det er uvist, hvem der skal "pirke til Ministeriet", og hvad sagen drejer sig om.

Kerteminde
København

Det Kongelige Bibliotek

Indleveret til Det Kongelige Bibliotek af Larsen-familien