Menu

Fynboerne

1912-1916

Afsender

Alhed Larsen

Modtager

Johannes Larsen

Dokumentindhold

Johannes Larsen skal gå "derop" fra banen. Alhed Larsen beder om, at Puf (Andreas) ikke sætter sin båd i vandet, mens hun og Johannes Larsen er borte.
Mads (Rasmussen) gav the på Palaihotellet, og zylograf Hendriksen inviterede Alhed Larsen med til Zahrtmanns middag.

Transskription

Kæreste Lavsi!
Jeg skal bede dig fra Mutter, om Du vil gaa lige derop fra Banen. Dette er altsaa skreven i den Tro, at Du kommer med 3.20, hvis Du kommer med 5 Toget tager jeg jo selv imod Dig, jeg haaber, jeg faar et Par Ord fra Dig i Morgen om det. Kan Du ikke sige til Puf, at han ikke maa sætte sin Baad ud mens vi er herinde, jeg drømte saa modbydeligt i Nat. – Hør kan Du ikke tage min lilla Kjole, den nye i mit Skab med herind, samt Din Kjole. Du kan jo tage den lille Straakuffert eller laane hos Elle. Vi er bedt til Middag hos Asta, paa Tirsdag. – Mads gav The paa Paladshotellet i Gaar, Zylografen var der, jeg snakkede over 1 Time med ham. Han vilde have os med til Zahrtmanns Middag paa Fredag, men jeg sagde, vi var rejst. – 1000 Hilsner og Kys til dig og Børnene.
Din A.

Fakta

PDF
Brev

Da

Brevet er udateret. Johannes Larsen bliver bedt om at låne Elles kuffert. Ellen Sawyer boede i Kerteminde fra 1912. Alhed Larsen er inviteret med til Zahrtmanns middag, og han døde i 1917. Den omtalte Mads er formodentlig Mads Rasmussen, som døde i 1916,

København

Det Kongelige Bibliotek

Indleveret til det Kongelige Bibliotek af Larsen-familien