Menu

Fynboerne

Forår 1914 ca. 1. april

Afsender

Alhed Larsen

Modtager

Andreas Larsen

Dokumentindhold

Alhed og Johannes Larsen kommer hjem Skærtorsdag, men hun giver Ellen Sawyer nærmere besked. Johannes Larsens billeder blev hængt op dagen før på den frie, og han har nu solgt for 16.000 kr. Alhed glæder sig til at se sine børn.

Transskription

Lørdag

Kære lille Gamle!
Nu længes vi snart meget efter at se Dig og jer alle. Vi tænker at komme hjem Skærtorsdag, men jeg skal nok sende Elle er Kort derom. Sig til Tante Elle, at hun skal ikke sende Blomster, vi er saa lidt hjemme og vil hellere se dem i Haven, naar vi nu kommer saa snart. – Fars Billeder blev hængt op paa den fri i Gaar, og der blev strax solgt for 3000 Kr. saa nu har vi i det hele solgt for 16000. – Det er flere Dage siden jeg har set lille Dax, jeg glæder mig meget til at holde Paaske med mine to smaa. – Jeg var saa glad ved Dit lange Brev, min gamle Ven, men saa blev jeg syg saa jeg ikke kunde skrive til Dig. 1000 kærlige Hilsner og Kys fra Din Mor.
Far er i Fredensborg

Fakta

PDF
Brev

Da

Brevet er udateret. Johannes larsen havde billeder med på den frie i 1914, men ikke i de følgende år. Alhed kaldte Johan for Dax omkring 1918. Brevet er en lørdag skrevet lige før Skærtorsdag, så det kan være ca. 1. april.

  • 3480 Fredensborg

Kerteminde Egns- og Byhistoriske Arkiv