Menu

Fynboerne

1920-1927

Afsender

Alhed Larsen

Modtager

Andreas Larsen

Dokumentindhold

Alhed og Johannes Larsen kommer hjem tirsdag og ses måske med Andreas da. Alhed har været ude at sige farvet til Johan og Lützhøft-parret. Hun er bekymret for, at de skal køre i venstre side af vejen.

Transskription

Kære søde Gamle!
Jeg ved ikke om Du er hjemme i Morgen, og af Mareje faar at vide naar vi kommer. For en Sikkerheds Skyld dette, som Du altsaa faar Mandag. Vi kommer hjem Tirsdag med 6 Bilen. Hvis Vejret er meget fint, ser vi maaske et Glimt af Dig, men ellers gør det jo slet ikke noget, saa ses vi jo Onsdag Aften, det bliver dejligt at have Dig de Par Dage. Jeg har været ude at starte Lysse og Stormgaderne Kl. 12 ½. Jeg vil ikke sige, jeg er helt rolig for dem, der er det med at køre til venstre. Men ellers kan det jo blive en henrivende Tur for dem.
Alt nærmere, naar vi ses. 1000 Hilsner
Din Mor

Lørdag

Fakta

PDF
Brev

Da

Brevet er udateret bortset fra "Lørdag". Det er ikke muligt at afgøre, hvornår det er skrevet, men Johan Larsen er formodentlig halv- eller helvoksen på det tidspunkt, hvor han skal på ferie eller en anden længere tur med Lützhøft-ægteparret.

Ægteparret Lützhøft blev kaldt Stormgaderne, fordi de boede i denne gade. De skulle formodentlig på tur til Sverige (venstrekørsel).

  • Stormgade, København

Kerteminde Egns- og Byhistoriske Arkiv