Menu

Fynboerne

1957-02-08

Afsender

Johannes Larsen

Modtager

Johan Larsen

Dokumentindhold

Johannes Larsen har fundet bøger frem til Johan/Lysse, men han kan ikke finde Ælnoth. Jeppes weekendtur er aflyst, da der er forbud mod søndagskørsel i Sverige.
Det skrider fremad med arbejdet i Odense.

Transskription

Kjerteminde 8 Februar 1957.

Kære Lysse
Hermed Resten af Nationalmuseets Arbejdsmark med Undtagelse af det næstsidste Bind, som jeg ikke har kunnet finde, men det kommer vel frem ved Lejlighed. Kålund tror jeg Du vil faa megen Fornøjelse af. Endvidere sender jeg det oldnordiske Leksikon og Lærebogen. Ælnoth kan jeg ikke finde Der hvor den stod sammen med de andre Kildeskrifter, Adam af Bremen o.s.v. alle ens indbundne staar nu kun 3. Slavekrøniker. Er Du vis paa at Du ikke har faaet den? Det var meningen at Jeppe vilde have været den Weekend Tur med, men der er Forbud mod Søndagskørsel i Sverige kan han jo ikke komme hjem og paa Arbejde Mandag. Manse kommer her og henter Bøgerne. Jeg vedlægger en lille Lommebog af Din, som Jeppe har fundet.
I Dag har det været Regntykning hele Dagen. Jeg var i Odense i Formiddags, det skrider nu godt frem med Festsalen. Jeg tager der ud i Morgen igen.
Mange kærlige Hilsner til Jer alle
Din Far.

Omtalte genstande

Fakta

PDF
Brev

Da

Datoen er skrevet øverst på arket

Johannes Larsen restaurerede i 1956-1957 sine freskomalerier i Festsalen på Odense Rådhus.

Kerteminde

Bynavnet er skrevet øverst på arket

Brevet er i privateje, A

Nej

Brevet er i privateje, A