Menu

Fynboerne

1923-01-18

Afsender

Sigurd Swane

Modtager

Christine Swane

Dokumentindhold

Sigurd Swane skal til tandlæge i København og vil ved den lejlighed sørge for at Lasse kan besøge sin mor på hospitalet.

Transskription

18-1-23.

Kære Ugle
Jeg tager en af ud for at få den Tand ud. Jeg imødekommer så dit Ønske og tager Lasse med ind. Men hvilken Dag vi er der , og hvilken [udstreget: Dag] han kan komme ud til dig, kan jeg ikke sige endnu, men jeg vil dog sende dig dette med det samme – i hvert tilfælde kan du vente ham Søndag i Besøgstiden mellem 3 og 4 – om han kan komme allerede Lørdag kan jeg ikke sige endnu, men jeg tror det ikke.
Jeg håber jo nu meget at han ikke skal blive bragt ud af Ligevægt, han er så fornøjet, så optaget og så sød nu, så det vilde være trist om der atter skulde blive nervøs Uro over ham – men når du er rolig og forsikrer ham, at du har det godt, der hvor du er og bliver plejet godt, så tænker jeg, det vil virke beroligende på ham – tænker han sig det modsatte, lider han under det.
Selv når jeg desværre ikke ud at se til dig, jeg vil jo nok være meget medtaget og skal med få Minutters Mellemrum skifte Varmepose på Kinden bagefter – det skulde jeg da efter begge Ting sidst.
Venlig Hilsen. Sigurd.

Fakta

Brev

Da

Dateret brev

Christine Swane er indlagt på Frederiksberg Hospital med en depression.

Svebølle
København
Lars Swane

Kerteminde Egns- og Byhistoriske Arkiv