Menu

Fynboerne

1924-03-28

Afsender

Johannes Larsen

Modtager

Alhed Larsen

Dokumentindhold

Johannes Larsen er syg og ligger i sengen. Schiøler er feberfri i dag. Eventuelt kan vi sælge stokken til Radeerforeningen for 2000 kroner.

Transskription

28 Marts 1924
Kæreste Alhed!
Tak for Brevet i Dag. Her i med Hønsemandens Brev. Kan du ikke for en Ordens Skyld meddele ham at Du har sendt mig Brevet og at jeg ligger og skal komme hid til ham naar jeg kommer op. Jeg havde endnu i Morges 38° og en væmmelig Hovedpine. Dr. Stockfleth undersøgte mig igen i Dag meget nøje og sagde at der var ingen Ting i Vejen med Lungerne. Schiøler er feberfri i Dag. Jeg har lige spist Chamignon Ommelet og Leverposteimad med en Pilsner til, jeg sendte Rhinskvinen væk. Kan Agraren ikke smide den sorte Andrik og hans And op til Gæssene eller Hønsene? Jeg kan ikke tage Stilling til Jacobsens Gilde saa længe jeg ligger her. Dr. St. har sagt jeg skal være feberfri i 2 Dage før jeg maa komme op. Men hvis Du synes det og jeg er rask til den Tid kan jeg jo tage derover skønt der jo spildes Tid nok foruden i dette Foraar. Jo [ulæseligt ord eller navn] er villig til selv at sørge for Trykning, saa hvis det gaar i Orden med Radeerforeningen kan vi jo sælge dem Stokken for 2000 Kr og lade dem selv om Resten.
Jeg vilde forfærdelig gerne se alt det rindende Vand i Aaerne baade i Fyn og Jylland og saa ligger jeg her. Nu kan Du altsaa ikke høre fra mig før Mandag da det jo er Søndag i Morgen.
Mange kærlige Hilsner
Din JL

Fakta

PDF
Brev

dansk

Dato i brev

Johannes Larsen er på tur med Lehn Shiøler. Det er uvist hvilken Jacobsen, der er tale om.

Kerteminde

Kerteminde Egns- og Byhistoriske Arkiv