Menu

Fynboerne

1900-04-07

Afsender

Fritz Syberg

Modtager

Anna Syberg

Dokumentindhold

Fritz sender nogle syle til Anna. Han har været hos Jastrau, der ikke havde indkasseret mere end 168 kr. Han bliver til mandag og går ud fra, at Olga klarer den, mens Anna er til begravelse. Nu har han set udstillingerne igennem og synes, de er elendige.

Transskription

[Med blyant anført: 7-4-1900, hvilket må stamme fra poststemplet fra ankomsten til Kerteminde, idet stemplet fra afsenderstedet sammen med frimærket er revet ud]

Kære Høns!

Hermed sender jeg nogle Syle. Jeg har været hos Jastrau men han havde ikke indkasseret mere end 168 Kr. Han [mangler stykke af papiret] ikke fået sendt [mangler stykke af papiret]ne rundt til Ger[mangler stykke af papiret] Grund af ”Travlhed”. Jeg sender Snedkeren i Sv. 100 K. og Dig 50 K. Jeg bliver her altså til Mandag og går ud fra at Olga klarer den imens Du er til Begravelse.
Nu har jeg set Udstillingerne igennem som er og bliver elendige. Der er ikke et eneste Billede jeg bryder mig om når jeg undtager to af Tetens.

Kys Ungerne Din Fr[mangler stykke af papiret]

Fakta

PDF
Brev

Dateringen er foretaget ud fra poststemplet. På brevet er med blyant anført: 7-4-1900, hvilket må stamme fra poststemplet fra ankomsten til Kerteminde, idet stemplet fra afsenderstedet sammen med frimærket er revet ud

Fru Anna Syberg
Overkærby
Kjerteminde

Viggo Jastrau
Vilhelm Tetens

Faaborg Museum, Fritz og Anna Sybergs arkiv, breve fra Fritz til Anna i tiden 27/7 1893 til 16/10 1904.