Menu

Fynboerne

1895-02-01

Afsender

Alhed Larsen

Modtager

Ellen Sawyer

Dokumentindhold

Alhed Larsen er i Rom med Magdahls. De farer rundt for at se mest muligt. Nu skal de til Forum Romanum. De bor tæt på Piazza del Popolo og Den Spanske Trappe, hvor der er italienskklædte modeller.

Transskription

[Fortrykt på kortets forside:]
CARTOLINA POSTALE ITALIANA
(CARTE POSTALE D'ITALIE).
NB. Sul lato anteriore della presente si scrivo soltanto l'indirizzo.
94
A

[Håndskrevet på kortets forside:]
lla Signorina Elle Warberg
Erikshaab - Højstrup St.
Fühnen
Danimarca Fyen

[Håndskrevet på kortets bagside:]
Rom d. 1ste. Vi have det storartet i Rom, fare rundt for at faa alt at se, hvilket forresten vilde være umuligt, selv om vi blev her et Par Maaneder hvilket vi ikke gøre, da her desværre er meget dyrt. Men vi more os glimrende og nyde al den dejlige Kunst. - Magdahls ere meget elskværdige. Det er dejligt Solskin udenfor, og nu skulle vi ned paa Forum Romanum, disse imponerende gamle Ruiner af Triumfbuer og Kajserborge. Vi bo lige ved Siden af "Piazza del Popolo" og den "spanske Trappe" hvor der er mange smukke og italienskklædte Modeller. Mange Tak for Elles Brev modtaget i Dag. Hvornaar vente I mig hjem? Det bliver storartet først at faa Foraaret her og saa hjemme. 1000 Hilsner [skrevet øverst på kortet og ned langs højre margen:] Hilsen fra Berta til Elle og min egen Elletrunte.

Fakta

Brevkort

Da

Kortet er dateret "d 1ste". På poststemplet kan man se "2 - 95" og bynavnet Roma. Det vides fra andre breve, at Alhed Larsen var tilbage i Firenze efter rejsen til Rom 11. februar.

Alhed Larsen opholdt sig i Italien fra februar 1894 til april 1895.

Rom

Bynavnet ses på poststemplet

Adressen er skrevet på kortet

Kerteminde Egns- og Byhistoriske Arkiv, BB 2140

Nej

Testamentarisk gave til Østfyns Museer fra Laura Warberg Petersen