Menu

Fynboerne

1907-10-24

Afsender

Alhed Larsen

Modtager

Johannes Larsen

Dokumentindhold

Alhed vil gerne have aviser tilsendt. Hun er ked af, at Johannes Larsen ikke har sat sine akvareller i rammer og spørger, hvad Larsen synes om de store rammer.
Alhed og Johannes Larsen kan vist ikke få de 50 $. Alhed spørger til hjemrejsebilletter.

Transskription

Kæreste Larsi!
Tak for Dit Brev i Dag og Opffers Brevkort, men Avis har jeg ikke faaet, send mig endelig Aviser det morer mig meget, jeg vilde ogsaa nok have en rigtig med ”min” Artikel i. Jeg er ganske Perplex over at Udstillingen aabner i dag, men meget elendig ved Tanken om, at Du saa ikke har gjort noget i Retning af Rammer til Akvarellerne og det tror jeg er meget forkert. Dels misklæder det dem meget at hænge uden Ramme og dels regner Folk dem ikke for noget, har Du ikke en Gang sat dem paa Kartoner. – Det er ellers meget spændende, hvordan det vil gaa Chr. sagde i Dag, at det saa ud som Billy havde taget Puttes Bog, saa vi altsaa ikke kunde faa de 50 $. Har Du taget Billet, nej det kan Du jo ikke, før vi ses. Gaar der ikke et 14-15de? det er mærkeligt med de 14 Dages Mellemrum men Titgen vil vi ikke med. Billy spørger stadig, om Du ik [de to bogstaver overstreget] eller Opffer ikke nævner hvordan I syntes om de store Rammer, han selv syntes, de klædte Billederne storartet, Du maa endelig sende ham et Par Ord, han var dog rørende med at sørge for Telegram o.s.v. – Vi har det godt men har ikke været uden for en Dør
De kærligste Hilsner Din A.
Hils Hr og Fru Opffer.

Fakta

PDF
Brev

Da

Brevet er udateret. Det er skrevet 24. oktober 1907, som er den dag, hvor Johannes Larsen åbnede sin udstilling i Danskamerikanerens kontorer i New York (omtalt i brevet).

Alhed Larsen er hos sin søster i Boston, og Johannes Larsen åbner udstilling i Danskamerikanerens kontorer hos Emil Opffer i New York.
"Titgen vil vi ikke med": C.F. Tietgen gik ind i Thingvalla-rederiet i 1880, da dette rederi udvidede med ture til Nordarmerika.

Boston
New York

Det Kongelige Bibliotek

Indleveret til Det Kongelige Bibliotek af Larsen-familien