Menu

Fynboerne

1937-03-18

Afsender

Johannes Larsen

Modtager

Johan Larsen

Dokumentindhold

Johannes Larsen takker for møgsprederne.
Der er fugle i haven
Larsen har fået kørekort og tager ud på ture på landet for at indsamle ting til museet. Han beder om at få tilsendt to fotografier fra havnen til ophængning i det rekonstruerede kontor.

Transskription

Kjerteminde 18 Marts 1937.

Kære Lysse!
Tak for Brevet og til Lykke med Møgsprederne! Dem har jeg længe savnet, men desværre ikke haft Raad til at anskaffe, men nu er jo det Savn afhjulpet. I.A. Larsen er ogsaa holdt op med at kravle. Vi har ogs ["ogs" overstreget] her haft meget surt Vejr, afvekslende Sne og Kulde og Slud, men i Dag har vi 9⁰ Varme, Droslen sang i Gaar Mrgs og Bogfinken og i Dag hørte jeg en Flok Strandskader. Jeg erhvervede mig forleden et Kørekort. Vi har været paa nogle morsomme Ture omkring paa Landet for at samle ind til Museet og har faaet en Del gode Ting og meget godt gammelt [ulæseligt]ist og her især i Fraugde Kærby. Kan Du ikke sende mig de 2 Fotografier fra Havnen med Skibene, jeg har paataget mig at møblere en lille Stue med Kontorinventar og Billeder fra Fader og M. F. Larsens Kontor og kan maaske anvende dem der. Men det skulde helst være saa snart som muligt. Nu faar I ikke mere denne Gang for jeg skal skrive et Brev til og Kl. er mange. Mange Hilsner til Jer alle 4
Din Far.

Fakta

PDF
Brev

Da

Datoen er skrevet øverst s. 1

Johannes Larsen var formand for det nystiftede Kerteminde Museum fra 1937. Det indeholdt både en kulturhistorisk samling og en kunstafdeling. Sidstnævnte blev siden til Johannes Larsen Museet.

Kerteminde

Bynavnet er skrevet øverst s. 1

Brevet er i privateje, A

Nej

Brevet er i privateje, A