Menu

Fynboerne

1950-05-02

Afsender

Johannes Larsen

Dokumentindhold

Johannes Larsen kom godt hjem, men han havde ventetid i Nyborg. Det har været koldt.
Larsen har været til indvielsesfest i Pax.
Den lille fugl, som johan talte om, må være en spurvehøg.
Det er dejligt, at Johan og Elena har fundet Larsens fyldepen.

Transskription

Kjerteminde 2 Maj 1950.

Kære Lysse og Bimse!
Tusind Tak for det dejlige Ophold paa Båxhult og for Jeres Befordring ud og hjem. Jeg kom godt hjem, men maatte vente en god Times Tid i Nyborg der var ingen Puf ved Færgen og det tog nogen Tid at faa Telefonforbindelse. Det viste sig at han fra Kjøbenhavn havde faaet at vide at jeg vilde tage over med en Automobilfærge og regnet ud at jeg ikke kunde komme før ved 9 Tiden. Tak for Brevet Lysse! Det lader jo altsaa til at det ikke har været forsent jeg var der oppe. Læg nu Mærke til hvor længe de bliver ved. Maaske kan jeg saa faa bedre Held næste Aar. Her har været væmmelig koldt i den sidste Tid indtil vi i Gaar naaede op til 19⁰ om Eftermiddagen og i Dag tegner det til at blive ligesaa varmt. Fredag var jeg til Indvielsesfrokost i ”Pax” ca 40 Mennesker, Haandværkerne, Byrødder og Politi og Presse. Det var meget festligt, men det tog jo Appetitten til Elses Fødselsdagsmiddag om Aftnen. Den lille Falk Du taler om kan ikke have været andet end en Han Spurvehøg, der er meget mindre end Hunnen og har rustgule Tværstriber paa Bukserne.
Det glæder mig at I har fundet min Fyldepen, jeg var saa sikker paa at jeg havde puttet den i Kufferten og troede den var falden ud.
Mange Hilsner fra Puf og Else og Børnene og
Jeres hengivne

JL.

Fakta

PDF
Brev

Da

Datoen er skrevet øverst s. 1

Pax var navnet på den strandrestaurant, som Johan og Dagmar (Nan og Tulle) Due Nielsen ejede i Kerteminde. De var nære venner af Johannes Larsen.

Kerteminde

Bynavnet er sktrevet øverst s. 1

Brevet er i privateje, A

Nej

Brevet er i privateje, A