Menu

Fynboerne

1960-01-08

Afsender

Johannes Larsen

Dokumentindhold

Johannes Larsen havde gæster på sin fødselsdag.
Statsministeriet har henvendt sig og spurgt, om Larsen vil være formand for et udvalg under Naturfredningsforeningen, og han sagde ja. Dagen efter fik han et takkebrev, hvori navnene på de øvrige i udvalget stod.
Martin/Manse har fået bygget et bassin til fugle i sin have.
Jeppe har det godt på Island.

Transskription

Kjerteminde 8/1 – 1960.

Kære Lysse og Bimse.
Jeg havde den store Glæde paa min Fødselsdag af faa Besøg af Peter og Jonas. Desuden kom Else Johs V. og Elin, Manse og de sædvanlige fra Odense med Undtagelse af Fru Kruuse og Palle. Forleden blev jeg ringet op af Statsministeriet der spurgte om jeg vilde være Formand for et Udvalg af Naturfrednings Forening og da der blev nævnt en Række udmærkede Mænd der havde givet Tilsagn og det blev sagt at jeg ingen Ting skulde bestille var jeg snobbet nok til at sige Ja. Næste Dag fik jeg et Takkebrev og i Dag har jeg faaet Meddelelse om Udvalgets endelige Sammensætning der ser saadan ud.
Maleren Johannes Larsen. Formand.
Direktør Alex Fløtkjær
Professor dr. jur. Bent Christensen
Direktør Erik Lindgren
Chef Redaktør Svend Aage Lund
Professor dr. phil Ragnar Spærk
Maleren Erik Struckmann
Professor Palle Suenson
Desværre savnedes 2 af dem der blev nævnt i Telefonen nemlig dr jur Poul Andersen Nationalmuseets Dir. Johs Brøndsted. vi har i et Par Maaneder ikke set Solen men i Forgaars skinnede den hele Dagen i Gaar om Formiddagen og i Dag har den skinnet det meste af Dagen. Nytaars Aften Dag var jeg ude hos Manse og se hans Stue hvor han har faaet lavet et Basin udenfor Vinduet, hvor han har 2 Par Graaænder et Par Spidsænder et Par Taffelænder og et Par Pibeænder.
Vi havde i Dag et langt Brev fra Jeppe der lader til at befinde sig vel i Akureyri. Hvordan gaar det med Jeres Byggeri? Mange kærlige Hilsener til begge og til Jonas hvis han er der.

Jeres JL.

Fakta

PDF
Brev

Da

Datoen er skrevet øverst s. 1

Kerteminde

Bynavnet er skrevet øverst s. 1

Brevet er i privateje, A

Nej

Brevet er i privateje, A