Menu

Fynboerne

1909-03-18

Dokumentindhold

IA Larsen er indlagt på Odense Sygehus og har det bedre. Har haft besøg af pastor Boisen. Christine skal gøre sit billede færdig inden hun kommer.

Transskription

Benedictsgade 3
Kjære Pigebørn!
Hvilken glædelig Dag for Faer da jeg kom herom i Eftermiddag sagde han til mig Du kan ikke gjætte hvem der har siddet hos mig ½ time? Pastor Boisen – han var glad ved mig, og jeg ved ham hvor kunde han faa lov at sidde her paa den Tid, jo der var ingen der sagde noget til ham, saa henimod Aften kom Junge ind ad Døren og saa om nogle Dage kommer Du kjære Ugle men bliv dog færdig med dit Billede først, vi skal nok Taalmodig vente jeg mente det var bedst jeg fik Georg en Søndag saa den Lejlighed kunde blive talt færdig –
I Aften kommer jo ogsaa Junge hun synes helt godt om Faer – jeg kan ikke skrive om andet end Æbler det er det hun nu lever for, Søster talte i dag om at skrive ham paa anden Spiseseddel jeg skal endnu skrive til Erik Larsen. Georg telefoner vel ned til Vilhelm, at det er bedre med Faer, jeg mangler ikke meget paa Strømperne saa sender jeg dem. Lev nu vel jeg er altid om Eder.

Fakta

PDF
Brev

Da

Poststempel på kuvert

Christine Swane bor i Kerteminde.

Odense

Benedictsgade 3

Kerteminde

Fremgår af kuvert

Kerteminde Egns - og Byhistoriske Arkiv