Menu

Fynboerne

1931-08-24

Dokumentindhold

Christine Swane takker for det dejlige ophold på Båxhult. Lasse var stolt over at blive betroet hestene. Christine håber, at vejret er bedre end i Birkerød, for her har man haft voldsomt tordenvejr. Lasse og hun glemte Lasses regnfrakke på Båxhult, og hun vil bede om, at Johannes Larsen og hans søn tager den med, når de kører derfra.
Hjemrejsen gik godt. Marie kom i bil til Birkerød.

Transskription

Tornevangsvej 24-8-1931.

[Skrevet øverst s. 1, på hovedet:]
Kære Lysse og Bimse, mange Tak for sidst. Jeg lægger et Par Fotografier i og saa skal jeg snart sende Resten. Hils Onkel Las mange Gange. Hilsen fra Lasse.

[Ikke på hovedet:]
Kære Bimse og Lysse.
Tusind Tak for den dejlige Tid Lasse og jeg tilbragte hos Jer, den vil vi tidt tænke tilbage til. Jeg var meget glad ved at se det altsammen der oppe en Gang igen og Lasse er meget begejstret for det Hele der oppe og føler sig sikkert stolt over at han kunde betros Hestene. Hvordan har lille Peter det, hvor er han dog yndig. Jeg vil håbe for Las og osse for Jer selvfølgelig at Vejret er noget bedre på Båxhult end her, først i går og i Dag har jeg kunnet begynde at gøre lidt ved min Have, i sidste Uge havde vi nogle skrækkelige Tordenbyger så det Hele svømmede, Lyn og Torden så Huset rystede. Jeg håber Kvien og Kalven har det godt, hvor meget Mælk mon Kvien nu malker? Lasse begyndte så sin Skole i Mandags, jeg var med derinde, både Rektor og Frue roste ham meget og var glade ved at han ["han" indsat over linjen] var så flink. Han cycler hver Morgen ved 7Tiden, desværre glemte vi jo hans Regnfrakke oppe hos Jer, vi opdagede det da vi var kommen ud af Båxhultskoven og da var det jo forsent. Jeg ber Puf om at tage den med når Las og han kører hjem, vil I være rare at huske ham på det, da Lasse savner den meget i dette urolige Vejr. Jeg vil sige dig Bimse at det var en storartet Ide af dig at give os Smør med , vi fik Brød på Landeryd og så var det helt svensk de følgende Dage. Vi havde en god og smuk Rejse, Kl. 11 var vi her i Birkerød, vi ventede en 20 Mint. på Toget som gik over Hillerød. Rie kom jo bilende herover med Las og Puf, jeg skal hilse meget fra hende. Lasses Fotografier blev nydelige, han lægger nok nogle i Brevet. Mange Hilsner til Jer begge og til lille Peter og endnu engang Tak Jeres hengivne
Tante Ugle.
P.S.
Hils Las meget. U.

Fakta

PDF
Brev

Da

Datoen er skrevet øverst s. 1

Tornevangsvej

Vejnavnet er skrevet øverst s. 1

Brevet er i privateje, A

Nej

Brevet er i privateje, A