Menu

Fynboerne

1922-03-22

Afsender

Alhed Larsen

Modtager

Johannes Larsen

Dokumentindhold

Georg Larsen (Gros) skal have nogle penge, og Alhed Larsen skriver til Harald om det.
Alhed har besøgt Carl V. Petersens (Bisters), og hun vil gå til Karl Madsen med fødselsdagsblomster.

Transskription

Onsdag

Kæreste Lavsi!
Jeg er igen i Rigsdagen i Dag havde hun ikke glemt det. Gros skrev i gaar om han kunde faa 1000 Kr, de 850 skulde være Forskud. Jeg skriver nu et Par Ord til Harald, jeg synes egentlig han ligesaa gærne kan faa dem, da han dog skal have dem i Løbet af ½ Aar, men henstiller kun til Harald.
Det er dejligt med Billedet til Drude, det hjælper alt sammen hvor er hun sød! – Chr. Putte og jeg var hos Bisters i Aftes lidt Vin og Kage de var søde og glade med os. Marie siger, det er Karl Madsens Fødselsdag i Dag og jeg vil gaa derind med nogle Blomster. Det har frossen 9 Grader i Nat, men er jo dejligt fint Vejr, mon Du er ked af dette Frostvejr. – Nu faar Du ikke mere, jeg maa skrive til Harald, før Marie kommer kys igen
1000 Hilsner fra Din A

Fakta

PDF
Brev

Da

Brevet er udateret. Det er Karl Madsens fødselsdag, hvilket var 22. marts. Alhed Larsen skriver om ting, som kommenteres i breve mellem hende og Johannes Larsen netop i marts 1922.

Drude Jørgensen har bestilt et billede hos Johannes Larsen, som skal være fra Fiil Sø.
I brevvekslingen fra denne periode skriver Alhed og Johannes Larsen meget om nogle store udbetalinger til flere personer. Det er uklart, hvem Harald i denne sammenhæng er.

Det Kongelige Bibliotek

Indleveret til Det Kongelige Bibliotek af Larsen-familien