Menu

Fynboerne

1934-07-26

Afsender

Johannes Larsen

Modtager

Johan Larsen

Dokumentindhold

Det er dejligt, at Lysse/Johan har ordnet det med jagten, men Johannes Larsen vil gerne kunne tage en eller flere personer med. Det gør ham ikke noget at lade harerne gå. Han kommer til Sverige i begyndelsen af august.

Transskription

Kjerteminde 26 Juli 1934.

Kære Lysse!
Tak for Brevene, det sidste kom i Dag. Jeg har skrevet til Kemp om at sende Skødet til Värnamo hvis han har det. Det glædede mig meget at se at Du har faaet ordnet det med Jagten og jeg har intet at indvende mod Prisen. Derimod synes jeg, saa vidt jeg kan tyde Dokumentet at naar der staar at Jagten skal udøves af mig ”personlig” saa er det lidt for stramt, jeg skulde vel have Lov at tage et Par Stykker med en Gang i mellem Harene har jeg ikke saa meget i mod at lade gaa, men hvis de synes kan jeg jo godt skyde en eller flere naar jeg møder dem. Jeg glæder mig til at komme op til Jer, men det bliver ikke før en Uges Tid ind i Aug, allertidligst den 3 eller 4, men derom nærmere Mange Hilsner til Jer alle 3. Vi har Huset fuld for Tiden Ugle, Lasse, 2 Holsteiner og Mornine og Henning rejste i Gaar. Marie er paa Lindøgaard.
Din Far.

Fakta

PDF
Brev

Da

Datoen er skrevet øverst side 1

Johannes Larsen kendte både flere ved navn Holstein og Henning, så det kan ikke umiddelbart afgøres, hvem han havde på besøg.
Johanne/Junge og Adolf/Agraren Larsen boede på Lindøgaard nær Munkebo.

Kerteminde

Bynavnet er skrevet øverst side 1

Brevet er i privateje, A

Nej

Brevet er i privateje, A