Menu

Fynboerne

1909-01

Modtager

Johannes Larsen

Dokumentindhold

Jeppe Andreas Larsen er i bedring og kommer med gode råd og arbejdsopgaver fra sygesengen. Det er svært at finde penge til at betale for indlæggelsen. Bagerlejligheden, i Langegade 48, er udlejet fra d. 1.2.

Transskription

Bennediktsgade No 3

Kjære Las!
Rigtignok har jeg skrevet engang idag ned til Georg med Bless; men nu kom Faer i Tanke om i Eftermiddag, Georg havde nemlig skreven, at de kunde tage et Komfur hos Muus; men er det ikke gjort, saa skal det kjøbes paa Jernstøberiet, til dem, har Faer nemlig solgt en Klippemaskine for 15 Kr. baade Mejer og Norden veed hvor den staar, desuden kan Pladerne af det gamle komfur medbringes, saa kan det vel omtrent dække Betalingen af et nyt.
Til den Dør Georg skrev om, og Døren i Gaarden og Kjælderlem er der [Flyolle] i Svinestien, Frandsen er vist ikke at faa, saa mener Fader at I maaske kan faa Ditlev Nielsen.
Saa var der ogsaa det, om Agraren kan tage et Bundt Hø ud paa Feden, om ikke Poulsen vil kjøbe 2 Kr. 100 [pund] det er storartet som det har livet ham op, at I fik den Bagerlejlighed anbragt, nu er der da Penge at faa den 1 Februar til at betale Møllerens med, og jeg maa vel ogsaa have nogen til den Tid, de begynder vel snart at purre fra Kontoret –
Da jeg kom paa Sygehuset i Eftermiddag gik jeg ind hos Søster for at høre hvad Lægerne sagde
Da de tog Forbindingen af Faer, og lagde en ny paa, det var saa godt som det kunde være sagde hun, og det er jo ikke umuligt at det gaar langt hurtigere med Helbredelsen; men det kan de jo tale med Overlægen om, naar der er gaaet nogle Dage, - de kjærligste Hilsener til alle baade Store og Smaa
fra Eders glade Moer

Fakta

PDF
Brev

dansk

Johannes Larsens far er indlagt på sygehus i Odense.

Det er uvist, hvilken møller, der refereres til.

Odense

Benediktsgade 3

Kerteminde

Det Kongelige Bibliotek

Indleveret til Det Kongelige Bibliotek af Larsen-familien